UUSIMMAT

Corsair julkaisi Dominator Platinum Special Edition Contrast DDR4 -muistikitit

11.04.2018 17:44 | Muropaketin toimitus

Corsair laajentaa Dominator Platinum mallistoa uusilla Special Edition Contrast -muistikiteillä. Muista Dominator Platinum -sarjan muisteista poiketen muistien lämmönlevittäjät ovat mustavalkoiset.

Corsairilla on tarjolla Dominator Platinum -sarjassa 52 eri versiota DDR4-muistikiteistä. Nyt sarja täydentyy erilaisella lämpörivan värityksellä olevilla muistikiteillä.

Dominator Platinum Special Edition Contrast DDR4 -kittien kapasiteetti on 32 gigatavua. Kittien kokoonpanoissa on kaksi (2×16) tai neljä (4×8) muistikampaa. Kummassakin kitissä muistien kellotaajuus on 3466 megahertsiä. Muistien asetukset ovat 16-18-18-36. Valmistajan mukaan tiukemmat asetukset ovat hyvinkin mahdolliset, sillä muisteja on testattu 15-15-15-36 -asetuksilla. Käyttöjännitteeksi kerrotaan 1,35 volttia. Odotetusti muistit tukevat myös XMP 2.0 -ylikellotustoiminnetta.

Dominator Platinum Special Edition Contrast DDR4 -muistikitit ovat saatavilla ainoastaan Corsairin omasta verkkokaupasta. Kirjoitushetkellä tarjolla oli ainoastaan neljän muistikamman kittiä 480 euron hintaan. Kahden kamman kitissä hinta on maltillisempi 440 euroa, mikäli se tulee kauppaan tarjolle. Verratessa kittien hintoja muihin Dominator Platinum -sarjan muistikitteihin, hinnat ovat varsin edulliset.

Muropaketin uusimmat