Uusimmat

Corsair julkaisi iCUE 465X RGB -miditornikotelon

18.09.2019 16:15 Muropaketin toimitus

Corsair iCUE 465X RGB -miditornikotelossa on panostettu erityisesti ilmankiertoon, mutta ei näyttävyyttäkään ole unohdettu.

Corsairin kotelomallisto sai uuden jäsenen iCUE 465X RGB -miditornikotelon myötä. Uutuuden luvataan yhdistävän hyvän ilmankierron ja RGB-led-valaistuksen autuuden.

Muotoilussa ilmankiertoon on selvästi panostettu, sillä karkaistua lasia oleva etupaneeli on riittävän kaukana tuulettimista, joten ilma pääsee kiertämään suhteellisen vapaasti. Kotelon kattopaneeli on myös verrattain avoin.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 467 x 216 x 455 millimetriä. Koteloon saa mahtumaan ATX-, mATX- tai -Mini-ITX -emolevyn. Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 370 millimetrin pituusrajoitus.

Massamuisteille tilaa on varsin perinteisesti: Virtalähdesuojan alapuolelta löytyy kaksi kiintolevykelkkaa, joihin voi halutessaan asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemille on varatuna neljä asennuspaikkaa.

Kotelon mukana toimitetaan kolme PWM-ohjattua Corsair LL120 RGB -tuuletinta. Kotelosta löytyy RGB-valaistuksen hallintaa varten integroitu iCUE Lightning Node Core -ohjain, joka tukee maksimissaan  kuutta RGB-valaistua tuuletinta. Valaistuksen hallinta tapahtuu Corsairin iCUE-ohjelman kautta.

Corsair iCUE 465X RGB -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Kotelosta tulee saataville musta ja valkoinen versio. Corsairin omassa verkkokaupassa kotelo on hinnoiteltu 124,90 euroon.

Muropaketin uusimmat