Corsair julkaisi K100 RGB -pelinäppäimistön

02.10.2020 08:17 | Muropaketin toimitus

K100 RGB -pelinäppäimistöstä löytyy näyttävän RGB led-valaistuksen lisäksi vasemmasta ylälaidasta ohjelmoitava säätörulla. Näppäimistö tulee tarjolle mekaanisilla Cherry MX Speed -kytkimillä ja Corsairin optisilla mekaanisilla OPX-kytkimillä.

Corsair uudisti pelinäppäimistöjen lippulaivansa. Uusi tulokas on K100 RGB. Siinä RGB led-valaistus on viety rohkeasti näppäimistön taka- ja sivureunoille. Luonnollisesti myös kytkimet ovat valaistuja. Näppäimistöstä löytyy Axon SoC-piiri, jonka ansiosta päivitysnopeus on saatu nostettua 4000 hertsiin. Vasteajaksi lupaillaan siis 0,25 milisekuntia.

Näppäimistöstä tulee tarjolle Cherry MX Speed -kytkimillä oleva versio ja Corsairin omilla optisilla mekaanisilla OPX-kytkimillä varustettu versio. OPX-kytkimissä matka rekisteröintipisteeseen on 1,0 mm:ä. Koko liikerata on 3,2 mm. Kytkimen käyttöön tarvittava painallusvoima on 45 grammaa. Kytkimille lupaillaan 150 miljoonan painalluksen käyttöikää.

Näppäimistön mukana toimiteaan tuttuun tapaan ylimääräisiä näppäinhattuja, mutta myös magneettikiinnitteinen, pehmustettu rannetuki.

Näppäimistön vasemmasta reunasta löytyy kuusi makronäppäintä, jotka voi halutessaan integroida Elgato Stream Deck -striimausohjelman kanssa.

Corsair K100 RGB -pelinäppäimistön toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa sen suositushinta on 249,99 euroa.

Muropaketin uusimmat