Corsair julkaisi Katar Pro- ja Katar Pro Wireless -pelihiiret

07.10.2020 18:10 | Muropaketin toimitus

Katar Pro- ja Katar Pro Wireless -pelihiiret ovat kooltaan identtisiä. Langattoman version paino on 96 grammaa ja langallisen 69 grammaa.

Corsairin pelihiirimallistoon saatiin kerralla kaksi uutta tulokasta. Täydennyksinä toimivat langallinen Katar Pro ja Langaton Katar Pro Wireless. Ulkomittojensa puolesta kaksikko on identtinen. Painossa erot alkavat erottumaan, sillä langallisen version paino on 69 grammaa ja langattoman 96 grammaa.

Katar Pro Wireless -hiiressä hyödynnetään Corsairin langatonta SLIPSTREAM-tekniikkaa, jolle lupaillaan alle yhden millisekunnin vasteaikaa. Toinen langaton vaihtoehto on Bluetooth. Omaa akkua hiiressä ei ole vaan sen virtalähteenä toimii AA-paristo. Pariston kestoksi lupaillaan parhaillaan 135 tuntia. Hiiressä käytetään Pixartin PMW3325-anturia, joka kykenee parhaillaan 10 000 DPI:n tarkkuuteen.

Langallisessa Katar Pro -hiiressä käytetään Pixartin nimeämätöntä sensoria, joka kykenee 12 400 DPI:n tarkkuuteen. Hiiren suurin valtti on sen 69 gramman paino.

Kummassakin hiiressä ulkomitat ovat 64,2 x 115,8 x 37,8 millimetriä. Hiiret ovat muotoiltu symmetrisesti, mutta kylkinäppäimet ovat sijoitettuna hiiren vasemmalle kyljelle tehden hiiristä optimaaliset oikeakätisille.

Katar Pro Wireless -hiiren toimitukset ovat alkaneet. Se on hinnoiteltu Corsairin omassa verkkokaupassa 49,90 euroon. Katar Pro -mallin kerrotaan tulevan saataville rajoitetusti. Hintaa ei tässä kohtaa paljastettu.