Corsair julkaisi Nightsword RGB- ja M55 RGB Pro -pelihiiret

15.06.2019 09:45 | Muropaketin toimitus

Nightsword RGB -pelihiiressä korostuu muokattavuus. Hiiren mukana toimitetaan muun muassa lisäpainot ja luonnollisesti RGB-valaistus on vahvassa roolissa. Vaatimattomammin varusteltu M55 RGB Pro -pelihiiri on muotoilultaan symmetrinen. Se soveltuu vasen- ja oikeakätisille.

Corsair vahvistaa pelihiirien tarjontaansa kahdella uudella mallilla. Uutuudet ovat Nightsword RGB ja M55 RGB Pro. Jälkimmäisen symmetrinen muotoilu mahdollistaa käytön niin vasen kuin oikeakätisille. Kylkinäppäimet löytyvät kummaltakin kyljeltä.

Nightsword RGB -pelihiiri on suunnattu oikeakätisille. Kylkinäppäimet löytyvät ainoastaan hiiren vasemmalta kyljeltä ja lisäksi vasemmalla puolella on levike, jolla voi lepuuttaa peukaloaan.

M55 RGB Pro -pelihiiren anturi on Pixartin optinen PMW3327, joka kykenee parhaimmillaan 12400 DPI:n tarkkuuteen. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille luvataan 50 miljoonan klikkauksen käyttöikää. Ohjelmoitavien näppäimien määrä on yhteensä kahdeksan. Hiiren paino ilman kaapelia on 86 grammaa.

Nightsword RGB -pelihiiri on varustettu Pixartin PMW3391-anturilla, joka kykenee huipussaan 18000 DPI:n tarkkuuteen. Tarkkuuden säätö onnistuu yhden DPI:n tarkkuudella.

Hiiren mukana toimitetaan kuusi lisäpainoa. Kaikkien lisäpainojen kanssa, hiiren paino nousee 141 grammaan. Ilman lisiä paino on 119 grammaa.

Ohjelmoitavia näppäimiä Nightsword RGB -hiirestä löytyy yhteensä kymmenen. Päänäppäimissä käytetään niin ikään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille lupaillaan 50 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Nightsword RGB- ja M55 RGB Pro -pelihiirien toimitukset ovat alkaneet. Ensimmäisenä hiiret ovat saatavilla Corsairin omassa verkkokaupassa. M55 RGB Pro -hiiren hinnaksi on asetettu 49,99 euroa. Nightsword RGB -hiiren hinta on 79,99 euroa.