Uusimmat

Corsair julkaisi uusia Vengeance-muisteja

03.06.2011 17:50 Ville Suvanto

Corsair on julkaissut Computex-messujen yhteydessä uusia matalaprofiilisia Vengeance-tuoteperheen DDR3-muistikampoja. Vengeance LP -muistien (Low Profile) korkeus on 26 millimetriä, kun aiemmissa malleissa korkeutta on ollut 47 millimetriä. Uutuusmuistit on suunnattu kokoonpanoihin, joissa on käytössä kookas prosessoricooleri, sekä esimerkiksi SFF-kokoonpanoihin (Small Form Factor).

Vengeance LP -muistit ovat saatavilla Jet Black-, Cerulean Blue- ja Arctic White -värisillä heatspreadereilla, joista kaksi ensimmäistä mainittua on speksattu toimimaan 1,5 voltin ja jälkimmäinen 1,35 voltin käyttöjännitteellä. Kaikki muistikammat toimivat 800 MHz:n (1600 MHz DDR) kellotaajuudella ja 9-9-9-24-asetuksilla. Jet Black- ja Cerulean Blue -väreillä saatavilla ovat 4 ja 8 gigatavun setit kahdella muistikammalla sekä 16 gigatavun setti neljällä kammalla. Arctic White on saatavilla ainoastaan 8 gigatavun settinä kahdella muistikammalla.

Corsairin Vengeance LP -muistikampojen hinnoista ei ole toistaiseksi tietoa, mutta ne saapuvat myyntiin jälleenmyyjien kautta kesäkuun aikana.

Corsair, Lehdistötiedote