Uusimmat

Corsair julkisti tuotantovalmiin Bulldog-kokoonpanonsa – kauppoihin vuoden lopulla

31.08.2015 15:21 Juha Kokkonen

Bulldog

Corsair on julkistanut PAX-tapahtumassa Seattlessa Bulldog-valmiskokoonpanonsa tuotantoversion. Ensimmäistä kertaa Computex-messuilla kesäkuun alussa esitelty Bulldog on tarkoitettu HTPC- ja pelikäyttöön modernin 4K-television yhteyteen. Kesäkuussa esiteltyyn prototyyppiversioon nähden Corsair on hienosäätänyt kotelon ulkoasua tekemällä siitä kauttaaltaan mustan ja siirtämällä jalat kotelon alle. Rautatason ominaisuudet on lisäksi lyöty nyt lukkoon.

Bulldog-kokoonpanoon kuuluu itse kotelon lisäksi 600 wattinen SF600 SFX-virtalähde, pienikokoinen H5 SF -nestecoolerin prosessorille sekä Intelin Z170-piirisarjaan perustuva mini-ITX-emolevy. Lisävarusteena on mahdollista hankkia HG10-asennussarja, joka mahdollistaa H55-nestecoolerin asentamisen näytönohjaimelle. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi hankkia MSI:n kanssa yhteistyössä kehitetyn GeForce GTX 980 Ti -näytönohjaimen, josta löytyy valmiina Corsairin Bulldog-yhteensopiva nestejäähdytysratkaisu.

Corsair Bulldog tulee saataville lomakaudella tämän vuoden lopulla. Sen suositushinta on 399 dollaria. Ilman emolevyä hinta on 299 dollaria.

Corsair Bulldog -tuotesivu

YouTube, Corsair Bulldog 4K PC Gaming Product Manager update

Muropaketin uusimmat