Corsairilta Carbide SPEC-OMEGA RGB -miditornikotelo

09.05.2018 20:10 | Muropaketin toimitus

Corsairin Carbide-sarja laajenee edelleen. Uudessa SPEC-OMEGA RGB -miditornikotelossa on keskitytty kotelon näyttävyyteen. Kotelon toinen kylki on karkaistua lasia, kuten myös osa etupaneelista. RGB LED -valaistusta ei ole myöskään unohdettu.

Carbide SPEC-OMEGA -miditornikotelossa paukut ovat ulkonäössä ja LED-valaistuksessa. Kotelon mukana toimitetaan kaksi Corsairin 120 millimetrin HD120 RGB -tuuletinta ja etupaneeliin esiasennettu LED-nauha. Valaistusta varten kotelon mukana toimitetaan myös Lightning Node PRO -ohjainyksikkö.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy kaksi kiintolevykehikkoa 3,5 tuuman kiintolevyille ja paikat kolmelle 2,5- tuumaiselle asemalle. Emolevytuki kattaa ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt.

Vesijäähdytyksen jäähdyttimelle parhaiten tilaa löytyy etupaneelista, johon saa mahtumaan suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Kattopaneeli sallii suurimmillaan 240 millimetrin jäähdyttimen asennuksen. Etupaneelista kannattaa kuitenkin huomioida, että sen ainoa ilmanottoaukko on paneelin alaosassa.

Mikäli prosessorin suhteen päätyy ilmajäähdytykseen, prosessoricoolerin maksimikorkeus on 170 millimetriä. Näytönohjaimen suhteen pituusrajoitus on 370 millimetriä. Etupaneeliin sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää ja kaksi 3,5 millimetrin liitäntää kuulokkeita ja mikrofonia varten. Kotelon ulkomitat ovat 495 x 516 x 233 millimetriä.

Carbide SPEC-OMEGA RGB -miditornikotelot ovat jo tilattavissa Corsairin oman verkkokaupan kautta. Saatavilla on mustalla ja valkoisella värityksellä olevat vaihtoehdot. Hinnaltaan kotelo on 160 euroa.