UUSIMMAT

Corsairilta liuta oheislaitteita: Dark Core RGB -pelihiiri, K63-pelinäppäimistö, hiirtä lataava MM1000 Qi -hiirimatto ja K63-syliteline

09.01.2018 11:41 | Muropaketin toimitus

Corsair esitteli sarjan uusia oheislaitteita CES 2018 -messuilla.

Corsair Dark Core RGB -pelihiiri yhdistyy langattomasti tietokoneeseen Bluetoothilla tai sovittimen kautta 2,4 gigahertsin taajuudella. Myös kaapelillinen käyttö on mahdollista. Hiiren optisen sensorin enimmäistarkkuus on 16000 DPI ja päivitystaajuus on tuhat hertsiä. Ohjelmoitavia painikkeita on yhdeksän ja painikkeiden ohjelmointi on mahdollista tallentaa suoraan hiiren omaan muistiin.

Vajaa vuosi sitten Corsair toi kauppoihin johdollisen K63-näppäimistön punaisella taustavalaistuksella, nyt malli on päivitetty langattomaksi ja samalla valaistuksen väri on vaihtunut. Hiiren tapaan K63-näppäimistö on mahdollista yhdistää johdolla, USB-sovittimella 2,4 gigahertsin taajuudella tai Bluetoohilla. Päivitystaajuus on tuhat hertsiä. Kyseessä on kapeampi numeronäppäimistön hylkäävä tenkeyless-suunnittelu. Kytkimet näppäimistössä ovat punaiset Cherry MX:t.

Näppäimistö on taustavalaistu sinisillä ledeillä. Akkukesto on taustavalaistusta käytettäessä enintään 15 tuntia, ilman taustavalaistusta on mahdollista päästä 75 tuntiin. Sisäänrakennettua akkua ladataan USB-kaapelin kautta.

MM1000 Qi -hiirimatto on Corsairin versio aktiivisesti langatonta hiirtä lataavasta hiirimatosta. Matto lataa myös langatonta Qi-latausta tukevat puhelimet. Jos puhelin ei tue langaton latausta luonnostaan, kuuluu varustukseen puhelimeen liitettävä, toiminnon mahdollistava sovitin USB Micro-B-, USB-C- ja Lightning-johtopäällä. Hiirimatto on kovapintainen.

Kuten nimestäkin on pääteltävissä, K63-syliteline on suunniteltu käytettäväksi K63-pelinäppäimistön kanssa. Telineen mitat ovat 670 x 277 x 52 millimetriä ja se painaa 1,85 kilogrammaa. Siinä on rannetuettu paikka K63-näppäimistölle ja kangaspintainen hiirimattopinta, joka on vaihdettavissa.

Dark Core RGB -hiiri tulee kauppoihin 79,99 euron suositushintaan, K63-näppäimistön uusi, sinivalaistu malli 109,99 euron suositushintaan, MM1000 Qi -hiirimaton ohjehinta on 79,99 euroa ja K63-sylitelineen 59,90 euroa.