Corsairilta uusi TBT100-telakka Thunderbolt 3 -liitännällä

23.09.2020 11:05 | Muropaketin toimitus

Corsairin uudella TBT100 -telakalla voi hoitaa joko PC:n tai Macin lataamisen ja kytkeä siihen liudan ulkoisia laitteita. Liitäntäkattaus on kattava, ja latauskin hoituu kiitettävällä teholla.

Uuden Corsair TBT100 -telakan Thunderbolt 3 -liitännän siirtonopeus 40 gigabittiä sekunnissa, joten useammankin oheislaitteen käyttäminen onnistuu. Liittämiseen löytyykin runsaasti vaihtoehtoja. Telakassa on kaksi USB-C 3.1 -liitäntää, jotka yltävät 10 gigabitin sekuntivauhtiin. Tarjolla on lisäksi kaksi USB-A-liitäntää, jotka puolestaan yltävät viiden gigabitin sekuntivauhtiin.

Näyttöjä varten on kaksi HDMI-liitäntää, joiden kautta voi kytkeä toimintaan kaksi 4K HDR -näyttöä 60 hertsin päivitysnopeudella. Telakan voi kytkeä verkkoon gigabitin ethernet-liitännällä. Muuhun varustukseen kuuluvat esimerkiksi kuulokeliitäntä ja SD-muistikortinlukija.

TBT100-telakkaan kytketyn laitteen lataus hoituu samaisen USB-C (Thunderbolt 3) -liitännän kautta. Telakan oma virtalähde mahdollistaa latauksen enimmillään aina 85 wattiin asti, mutta USB-liitäntöjen ollessa käytössä on luvassa vähintään 45 watin virransyöttö kytketylle laitteelle.

Valmistaja kertoo Corsair TBT100 -telakan olevan yhteensopiva niin PC:n kuin Macin kanssa. Hillityn ulkoasun viimeistelee alumiinikotelo, jossa on myös paikka Kensington-lukolle. Hintaa telakalla on senttejä vaille 300 euroa ja se on heti tilattavissa.

Muropaketin uusimmat