Corsairin uusien M65 Ultra- ja Ultra Wireless -hiirien gyroskooppi mahdollistaa lisätoiminnot eleillä

23.09.2021 08:31 Muropaketin toimitus

Corsair julkisti  M65-sarjaan uusia tulokkaita – langallisen M65 RGB Ultra ja langattoman M65 RGB Ultra Wireless -hiiren. Hiirissä on sarjalle tyypillinen muotoilu ja alumiinirakenne.

M65 RGB Ultra ja M65 RGB Ultra Wireless tarjoavat tutun muodon lisäksi Corsairin uusinta teknologiaa. 26 000 DPI:n Corsair Marksman -optisen anturin pitäisi tarjota tarkka käyttökokemus. Corsair Marksmania täydentää Omronin valmistamat kytkimet, joiden Corsair lupaa tarjoavan responsiivisen tuntuman.

Käyttäjän klikkaukset siirtyvät tietokoneelle tiedonsiirron avustuksella, jota Corsair kutsuu langallisessa hiiressä nimellä Corsair Axon – langattomassa tiedonsiirron nimi on Corsair Slipstream. Corsair kertoo hiirien rekisteröivän käyttäjän toiminnan näiden teknologioiden ansiosta nopeasti.

Viritettävä painojärjestelmä tekee paluun hiiriin. Sen avulla pelaajat voivat säätää hiirelle itseä miellyttävän painon.

Molemmissa on vielä gyroskooppi ja kiihtyvyysmittari, jotka havaitsevat hiiren nostamisen. Tämän pitäisi vähentää tähtäimen satunnaista siirtymistä, jos hiirtä joutuu liikuttamaan samalla nostaen sitä. Gyroskooppi mahdollistaa myös kallistuseleet, joihin voi asettaa haluamiaan toimintoja.

Corsair M65 RGB Ultra – ja M65 RGB Ultra Wireless -pelihiiriä on jo saatavilla ainakin Corsairin verkkokaupasta. M65 Ultra maksaa 79,99 euroa ja M65 Ultra Wireless 129,99 euroa. Tuotteilla on kahden vuoden takuu.