Cougar esitteli Revenger S- ja Minos X5 -pelihiiret

30.10.2017 15:46 | Muropaketin toimitus

Cougarin uutuusmallien merkittävin muutos aiempiin malleihin verrattuna on hiiren päivitysnopeuden nousu kahteen tuhanteen hertsiin. Muut muutokset jäävät vähäisiksi.

Sekä Revenger S- että Minos X5 -mallien kuorten alle on sijoitettu identtistä rautaa. Kummassakin mallissa sensorina toimii PixArtin PMW3360 optinen sensori, joka kykenee korkeimmillaan 12000 DPI:n tarkkuuteen. Pääpainikkeissa hyödynnetään Omronin kytkimiä, joille lupaillaan käyttöiäksi 50 miljoonaa klikkausta. Kumpikin malli on myös varustettu 32-bittisellä prosessorilla ja sisäistä muistia on 512 kilobittiä. Hiirten erikoisuutena on niiden 2000 hertsin päivitysnopeus. Kasvaneen päivitysnopeuden ansiosta viive tippuu 0,5 millisekuntiin.

Revenger S -pelihiiri on muotoiltu oikeakätisille. Kylkinäppäimet sijaitsevat hiiren vasemmalla puolella. Otteen parantamiseksi kumpikin kylki on kumia. Minos X5 -pelihiiren muotoilu on symmetrinen, mutta kylkinäppäimet ovat vasemmalla, joten käyttäjäkunta rajautuu oikeakätisiin. Hiiristä löytyy myös RGB LED -valaistus, jonka värejä ja muita asetuksia säädetään valmistajan Cougar UIX system -sovelluksella.

Hiirten saatavuus ja hinnoittelu ovat toistaiseksi vahvistamatta.