UUSIMMAT

Cougar julkaisi Conquer Essence -minitornikotelon

12.07.2018 11:33 | Muropaketin toimitus

Conquer Essence -kotelo on tarkoitettu Mini-ITX- ja mATX -kokoonpanoille. Kutistetusta koosta huolimatta tilaa on reilusti suurikokoiselle näytönohjaimelle ja jäähdytykselle.

Cougarin uusi Conquer Essence -minitornikotelo noudattaa paljolti alkuperäisen Conquer-kotelon muotoilua. Avoin rakenne, alumiinikehikko ja karkaistua lasia olevat sivupaneelit ovat läsnä uudessakin mallissa. Conquer Essence toteuttaa isomman sisarmallin vision pienemmässä koossa.

Kotelosta löytyy asennuspaikat mATX- ja Mini-ITX -emolevyille. Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 233 x 480 x 522 millimetriä. Massamuisteja varten tilaa on rajallisemmin: 3,5 tuuman kiintolevyille on varattuna kaksi kiintolevykelkkaa, mutta Samoihin kelkkoihin voi halutessaan asentaa 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5-tuumaisille asemille on kolme kiinnityspaikkaa.

Kiinnityspaikat tuulettimille ja jäähdyttimille löytyvät etupaneelista ja katosta. Koteloon saa maksimissaan kaksi 240 millimetrin jäähdytintä, tai vaihtoehtoisesti neljä 120 millimetrin tuuletinta. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 160 millimetriä. Näytönohjaimen maksimipituus on 350 millimetriä. Virtalähteen pituusrajoitus on 200 millimetriä.

I/O-paneeli on varustettu kahdella USB 3.0 -liitännällä. Lisäksi paneelista löytyy HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Conquer Essence -minitornikotelon toimitukset alkavat Yhdysvalloissa heinäkuun loppuun mennessä. Siellä suositushinnaksi on asetettu 229 dollaria, eli euroiksi käännettynä noin 195 euroa. Euroopan saatavuudesta ja hinnoittelusta ei ole toistaiseksi vahvistettua tietoa.