UUSIMMAT

Cougar julkaisi Panzer Evo -täystornikotelon

16.03.2018 19:45 | Muropaketin toimitus

Cougar julkaisi uuden Panzer Evo -täystornikotelon. Kotelo on verhottu karkaistulla lasilla ja sisarmallin tapaan siitä löytyy myös kantokahvat.

Panzer Evo -kotelossa on painotettu erityisesti ulkonäköä. Kotelon molemmat kyljet sekä katto- ja etupaneeli ovat karkaistua lasia. Näyttävyys viimeistellään neljällä esiasennetulla 120 millimetrin LED-valaistulla tuulettimella. Koteloon on myös varattu reilusti tilaa vesiijäähdytysratkaisuille. Kotelon erityispiirteisiin kuuluu myös erillinen kahva, johon voi ripustaa kuulokkeet.

Panzer Evo -kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 266 x 612 x 556 millimetriä. Suuresta koostaan huolimatta massamuisteille on tilaa niukalti. Kotelosta löytyy kaksi kehikkoa 3,5 tuuman kiintolevyille, mutta niihin voi asentaa myös 2,5-tuumaiset asemat. Neljä paikkaa on pyhitetty varta vasten 2,5 tuuman asemille.

Koteloon on mahdollista asentaa enintään 390 millimetriä pitkä näytönohjain. Vastaavasti prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetan 170 millimetriä. Etupaneelin yläosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0- ja USB 2.0 -liitäntää sekä HD-audio-liitännät ja tuulettimien kierrosnopeuden säädin. Kotelon päälle kohoavien kahvojen kerrotaan kestävän 35 kilogramman kuorman.

Panzer Evo -täystornikotelot ovat saapuneet ennakkotilattaviksi. Toimitusten alkamispäivämäärää ei ole toistaiseksi tarkennettu. Euroopassa kotelon hinnat ovat 160 eurosta ylöspäin.

Muropaketin uusimmat