UUSIMMAT

Cougar julkisti Conquer 2 -täystornikotelon

09.12.2019 20:15 | Muropaketin toimitus

Erittäin persoonallinen Conquer 2 -täystornikotelo erottuu joukosta ulkonäöllään. Avoin rakenne ja runsas määrä RGB-led-valaistusta eivät jää huomaamatta. Kasaamista helpottaa se, että kokoonpanon saa rakennettua kehikkoon, jonka saa liu’utettua kotelon sisälle, kun kaikki tarpeellinen on paikallaan.

Cougarin Conquer-kotelosarja saa jatkoa. Conquer 2 -täystornikotelo kasvaa edeltäjäänsä nähden kokoa, mutta samalla myös ulkonäköä on hivutettu entistä persoonallisempaan suuntaan. Kotelo nähtiin ensimmäisen kerran Computex 2019 -messuilla.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 368 x 631 x 744 millimetriä. Emolevytuki kattaa ATX-, mATX- ja Mini-ITX -kokoiset emolevyt, mutta myös SSI CEB -kokoiset emolevyt.

Näytönohjaimelle kotelo asettaa 400 millimetrin pituusrajoituksen. Cougarin ilmeinen oletus on, että kokoonpanossa käytetään vesijäähdytystä, koska prosessoricoolerin korkeuteen ei oteta kantaa.

Kokoonpanon kasaamisen kannalta hyvä ominaisuus on se, että kotelosta löytyy erillinen runkokehikko. Käytännössä koko kokoonpano kasataan kehikkoon ja ulkokuoren rooli on toimia näyttävänä viimeistelynä. Mistään otollisesta lanikotelosta ei ole kyse, sillä kotelon paino yksinään on 18 kilogrammaa.

Kotelosta löytyy kiintolevykehikko kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle. Niihin pystyy halutessaan asentamaan 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemia varten on kaksi omaa asennuspaikkaa.

Conquer 2 -täystornikotelon hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta. Conquer-kotelon hinnan perusteella hinnan voi odottaa nousevan lähemmäs 500 euroa.