Uusimmat

Craob X on uudenlainen superohut kannettava joka ilmestyy tänä vuonna – ei ainuttakaan liitintä

03.02.2022 12:07 Muropaketin toimitus

Craob X on Intel Alder Lake -suorittimella varustettu kannettava tietokone, joka on täysin langaton ja liitännätön.

Craob aikoo tuoda markkinoille Craob X -nimisen kannettavan. Craob X on täysin langaton kannettava tietokone, joka tukeutuu Intel Alder Lake -suorittimeen ja hyödyntää modernia muisti- ja näyttötekniikkaa.

My Laptop Guiden tietojen mukaan Craob X tarjoaa kehyksettömän, 13,3 tuuman 4K Plus -näytön ja maksimissaan 32 gigatavua LPDDR5-muistia. Massamuistina toimii kahden teratavun PCIe 4.0 SSD-asema. Suorittimen virkaa hoitaa Intelin aiemmin tässä kuussa julkaisema Core i7-1280P Alder Lake -suoritin. Langattoman yhteyden tarjoaa WiFi6E.

Huomiota herättävin piirre on porttien puute itse kannettavassa. Tämä lienee ainakin yksi syy sille, miten kannettava on vain seitsemän millimetriä paksu. Fyysisiä liitäntöjä on tarjolla, mutta ne on sijoitettu mukana tulevaan magneettiseen laturiin, joka kiinnittyy kannettavan tietokoneen kanteen. Magneettisessa laturissa on USB-C, USB-A, Thunderbolt, SD-korttipaikka ja kuulokeliitäntä.

Craob ei ole vielä kertonut päivämäärää Craob X -kannettavan julkaisulle, eikä hintatietojakaan ole saatavilla. Craob X kuitenkin luvatusti julkaistaan ​vielä tämän vuoden aikana.

Muropaketin uusimmat