Uusimmat

Creative Live! Cam Sync 4K on edullinen, mutta tavallista tarkempi verkkokamera

17.05.2023 18:03 Muropaketin toimitus

Creative Technologyn on julkaissut 4K-tarkkuuteen yltävän Live! Cam Sync 4K -verkkokameran. Siinä on myös kuvausta helpottavia ominaisuuksia, kuten taustavalon säätö ja 95 asteen kuvakulmaan yltävä laajakulmaobjektiivi.

Verkkokamerauutuus yltää yksityiskohtaiseen 4K-tarkkuuteen, ja se perustuu Sony IMX -sarjan kahdeksan megapikselin kuvakennoon. Suurin päivitysnopeus on enintään 40 kuvaa sekunnissa. Live! Cam Sync 4K -kameran kerrotaan toimivan plug-and-play-periaatteella.

Ominaisuuksiin kuuluvat myös taustavalon kompensointiasetus ja manuaalisen tarkennusrengas. Lisäksi kamerassa on integroitu linssisuojus yksityisyyden lisäämiseksi sekä kiinnityspidike, joka antaa käyttäjille enemmän joustavuutta parhaan kulman löytämisessä.

Kamerassa on myös kaksi sisäänrakennettua mikrofonia. Verkkokamera on yhteensopiva useimpien videoneuvottelualustojen ja suosittujen suoratoistosovellusten kanssa. Mukana tulee myös Creative Appin kautta saatava SmartComms Kit, jolla saa käyttöön esimerkiksi VoiceDetect- ja NoiseClean-Out-ominaisuudet.

Creative Live! Cam Sync 4K:n hinta on 75 euroa ja se on jo myynnissä.