UUSIMMAT

Cryorig esitteli päivitetyn H7 Ultra RGB -prosessoricoolerin

01.06.2018 20:49 | Muropaketin toimitus

H7 Ultra RGB on päivitysversio Cryorigin aiemmasta H7-prosessoricoolerista. Jo nimenkin mukaisesti painopiste on vahvasti RGB LED -valaistuksessa. Coolerin päällyslevyn logo on LED-valaistu ja tuulettimena toimii uusi Crona 120 RGB -tuuletin.

Cryorig jatkaa H7-prosessoricoolerin jatkojalostamista. Samaisen prosessoricoolerin edellinen päivitys lisäsi tuulettimeen valkoiset LED-valot. Nyt LED-valaistus viedään vieläl astetta pidemmälle, sillä LEDit on lisätty myös tornin päällyslevyyn ja tuulettimeen.

Itse tornin osalta merkittäviä muutoksia ei ole tapahtunut. Lämpö johdetaan alumiinirivastoon neljällä lämpöputkella, joiden halkaisija on kuusi millimetriä. Prosessoricoolerin ulkomitat tuulettimen kanssa ovat 123 x 98 x 148 millimetriä. TDP-arvoksi ilmoitetaan 160 wattia. Tornin ainoa selkeä päivitys on sen päältä löytyvän Cryorig-logon LED-valaistus.

Kokonaisuuden merkittävin päivitys on Crona 120 RGB -tuuletin. Tuuletin on muotoiltu vahvasti RGB LED -valaistuksen ehdoilla. Sen kehikko on tehty yksipuoliseksi, jolloin tuuletinlapoja ympäröivä kehä on saatu ladattua täyteen LED-valoja. Tuuletin on PWM-ohjattu. Kierrosalueeksi ilmoitetaan 330-1600 RPM. Valmistaja ei valitettavasti ilmoita tuulettimen tuottamaa melutasoa.

H7 Ultra RGB -prosessoricoolerit ja Crona 120 RGB -tuulettimet ovat näytillä Computex-messuilla. Saatavuus ja hinnoittelu paljastuvat myöhemmin.