UUSIMMAT

Cryorig julkaisi täyskuparisen version matalaprofiilisesta C7-prosessoricoolerista

20.04.2018 15:12 | Muropaketin toimitus

Cryorigin C7 Cu -prosessoricoolerissa lämpöputkien lisäksi myös rivasto on kuparia. Alumiinilla toteutettuun sisarmalliin verrattuna täyskupariselle mallille luvataan 15 prosenttia parempi suorituskyky.

Cryorigin C7 Cu -prosessoricooleri on suunnattu pienikokoisiin Mini-ITX-kokoonpanoihin. Suuresta pinta-alastaan huolimatta cooleri ei tule muistien tai mahdollisten lämpöripojen tielle. Tuulettimen kanssa coolerin ulkomitat ovat 97 x 97 x 47 millimetriä. Painoa tuulettimen kanssa kertyy 675 grammaa. Prosessorin lämpökuormaa johdetaan kuparirivastoon neljällä lämpöputkella. Valmistajan ilmoittama TDP-arvo on 115 wattia.

Mukana toimitettavan tuulettimen kierrosalue on 600-2500 RPM. Korkeimmilla kierroksilla melutason kerrotaan nousevan 30 desibelin tasolle. C7 Cu -prosessoricooleri on yhteensopiva Intelin kaikkien LGA 115x -prosessorikantojen kanssa. AMD:n osalta tuettuna ovat kaikki kannat FM1-kannasta aina AM4-kantaan saakka.

Täyskuparisen C7 Cu -coolerin toimitukset alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Cryorigin verollinen suositushinta prosessoricoolerille on 49,95 euroa.