UUSIMMAT

Cryorigiltä tulossa uusia ilma- ja nestecoolereita sekä virtalähteitä

31.05.2015 16:18 | Petrus Laine

Monien muiden yritysten tapaan myös Cryorig on esitellyt Computexissa julkaistavia tuotteitaan lehdistölle jo etukäteen. Yhtiön tuotekirjoon tullaan julkaisemaan Computexissa paitsi erilaisia ilma- ja nestecoolereita, myös virtalähteitä. Tuuletinvalikoimasta saatiin nyt esimakua kolmen eri mallin verran.

Cryorig kehuu C7-prosessoricooleriaan pieneksi mutta tehokkaaksi tieksi kohti high-end jäähdytystä. Intelin referenssijäähdyttimeen kokoluokkaa oleva C7 on varustettu neljällä kuuden millimetrin lämpöputkella, matalalla alumiinirivastolla ja 92 mm:n tuulettimella.

M9 on yhtiön mukaan massoille suunnattu tornimallin prosessoricooleri. Sen mainossloganit ovat identtiset M7-mallin kanssa, mikä vihjaa edullisesta hinnasta. M9:ssä on käytössä kolme lämpöputkea, hieman C7:aa isompi alumiinirivasto ja 92 mm:n tuuletin.

Zalmanin viuhkamaisista coolereista ajatuksia lainaava Z1 sijoittuu puolestaan korkeammalla niin jäähdytystehon kuin hintansakin puolesta. Sen muotoilussa on otettu huomioon hyvä yhteensopivuus korkeampienkin muistien kanssa esimerkiksi Intelin X79- ja X99-piirisarjoja käyttävillä emolevyillä. Z1 rakentuu kahdesta mustaksi anodisoidusta viuhkamaisesta alumiinirivastosta, kuudesta lämpöputkesta ja kahdesta 140 mm:n tuulettimesta.

Cryorig, Lehdistötiedote

Muropaketin uusimmat