UUSIMMAT

Cryorigin ja Lian Li’n yhteistuotos Taku Monitor Stand -kotelo on nyt saatavilla

11.11.2017 12:32 | Muropaketin toimitus

Alkujaan jo Computex 2016 -tapahtumassa esitelty Taku Monitor Stand -kotelo on nyt yleisesti saatavilla ainakin Yhdysvalloissa, Japanissa ja Taiwanissa. Poikkeavasti muotoillun kotelon tavoitteena on säästää pöytätilaa kotelolta muuhun käyttöön.

Cryorigin ja Lian Li’n yhteistyönä syntynyt kotelo ehti käydä myös Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa, muttei saavuttanut siellä asettamiaan tavoitteita. Myös monitorin alustana toimiva kotelo on nyt kuitenkin saatu tuotantoon saakka.

Kotelon voi käyttää mini-ITX-standardin mukaista emolevyä, ja näytönohjaimella voi olla kotelossa mittaa enintään 280 millimetriä. Käytettävän virtalähteen tulisi olla SFX- tai SFX-L-kokoinen. Asemapaikkoja on kotelossa kolme, joista yksi on 3,5-tuumainen ja kaksi 2,5-tuumaisia. I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä kuuloke- ja mikrofoniliitännät. Prosessoricoolerilla saisi olla korkeutta enintään 48 millimetriä ja muistikammoilla 52 millimetriä. Tuuletinpaikkoja on lähtökohtaisesti yksi 92 millimetrin paikka, johon on esiasennettu tuuletin.

Kotelo kestää enintään 15 kiloisen näytön painoa, ja sen alle pitäisi mahtua täysimittainen 104 näppäimen näppäimistö. Takun mitat ovat 142 x 570 x 310 millimetriä ja se painaa 2,3 kilogrammaa. Suositushinta kotelolle ennen arvonlisäveroa on 299 dollaria (258 euroa).