Crytek julkaisi ilmaisen Neon Noir -suorituskykytestin joka keskittyy säteenseurantaan

14.11.2019 20:31 | Muropaketin toimitus

Neon Noir -testi mittaa kokoonpanon suorituskykyä säteenseurannassa ja se on yhteensopiva sekä Nvidian että AMD:n näytönohjainten kanssa.

Crytek demosi keväällä GDC-messujen yhteydessä Neon Noir -suorituskykytestiään. Nyt testi on tuotu suuren yleisön saataville. Neon Noirissa mitataan kokoonpanon suorituskykyä säteenseurannassa, keskittyen erityisesti heijastuksiin joiden renderöintitasoja voi säätää asetuksilla.

Suorituskykytestille on luonnollisesti asetettu suositukset laitteiston minimispekseistä. Prosessorisuositus on vähintään AMD:n Ryzen 5 2500X tai Intelin Core i7-8700. Näytönohjaimissa miniminä pidetään AMD:n Radeon RX Vega 56 -näytönohjainta ja Nvidian leiristä Geforce GTX 1070 -näytönohjainta. Keskusmuistia kokoonpanossa soisi olevan ainakin 16 gigatavua. Käyttöjärjestelmävaatimuksena on 64-bittinen Windows 10 ja DirectX 11. Crytekin mukaan myöhemmin on luvassa tuki Vulkan- ja DirectX 12 -rajapinnoille.

Suorituskykytestin pääsee lataamaan Cryengine Marketplacesta. Testin lataaminen edellyttää tilin luomista ja CRYENGINE Launcher -ohjelman lataamista.