CyberPowerPC:ltä salkkukotelo LAN-party-käyttöön

09.06.2014 22:04 | Ville Suvanto

CyberPowerPC on julkaissut hieman erikoisemman kotelon, jonka on suunniteltu LAN-party-käyttöä silmällä pitäen. Ulkoisesti salkkua muistuttava kotelo on suhteellisen pienikokoinen, siihen voidaan asentaa vesijäähdytys, tilaa on pitkille näytönohjaimille ja se on nopeasti irrotettavissa ja siirrettävissä seuraavaan käyttöpaikkaan.

FANG Battlebox -nimisen salkkukotelon muotoilu on kaikkea muuta kuin hillitty ja siinä on selviä yhteneväisyyksiä Asuksen ROG-tuoteperheen kanssa. Takana on laatikkomainen kotelo-osa, edessä lukollinen luukku ja yläosassa kantokahva. Sisällä on punaisia valoja, jotka hohtavat sivuilla olevien ilmanvaihtoritilöiden läpi. Sekä prosessoria että näytönohjainta voidaan jäähdyttää nestejäähdytyksellä, ja tämä on oletuksena kalliimmissa malleissa.

CyberPowerPC tarjoaa FANG Battleboxia useilla erilaisilla konfiguraatioilla, mutta yhteistä näillä on, että emolevy on Mini-ITX-kokoinen, DDR3-muistia on vähintään kahdeksan gigatavua ja käyttöjärjestelmänä on Windows 8.1. Edullisin malli on 619 dollarin hintainen I-100, jossa on Intelin Core i3-4150 -prosessori integroidulla grafiikkaohjaimella ja teratavun kiintolevy. AMD:n tarjonnasta edullisin malli on 789 dollarin hintainen A-100, jossa on puolestaan A10-770K-APU-piiri ja Radeon R9 270 -näytönohjain.

I-780 edustaa kärkipäätä ja se on varusteltu Core i7-4770K -prosessorilla, GeForce GTX 780 -näytönohjaimella, 16 gigatavulla DDR3-muistia, kahden teratavun kiintolevyllä ja 128 gigatavun SSD-asemalla. Kyseisellä mallilla on hintaa 1625 dollaria.

CyberPowerPC, FANG Battlebox -tuotesivut

Muropaketin uusimmat