DeepCool esitteli Castle 240 RGB V2 AIO -vesijäähdytysjärjestelmän

15.04.2019 18:39 | Muropaketin toimitus

Castle 240 RGB V2 AIO-vesijäähdytysjärjestelmä esittelee DeepCoolin kehittelemän uuden vuodonestojärjestelmän, joka tasaa järjestelmän sisälle syntyvää painetta.

DeepCool esitteli alkuperäiset Castle AIO -vesijäähdytysjärjestelmät viime heinäkuussa. Valmistaja ei ole levännyt laakereillaan, sillä nyt vesijäähdytysjärjestelmästä esiteltiin V2-versio.

Uuden mallin erikoisuutena on siitä löytyvä patentoitu vuodonestojärjestelmä. Käytännössä ratkaisu tasaa jäähdytysjärjestelmän sisällä syntyvän paineen ja siten estää vuotoja syntymästä. Vuodonestojärjestelmän lisäksi muita merkittäviä päivityksiä ei ole tapahtunut.

Esitellyssä versiossa jäähdytin on 240 millimetrin pituinen. Mukana toimitettavat 120 millimetrin RGB-valaistut tuulettimet toimivat 500-1800 RPM:n kierrosnopeudella. Parhaimmillaan tuuletin tuottaa 69,34 CFM:n ilmavirtauksen ja 2,42 mm/H2O staattisen paineen.

Järjestelmä on yhteensopiva kaikkien Intelin nykyisten prosessorikantojen kanssa. AMD:n leirissä tuettuna ovat kaikki kannat FM1-kannasta aina AM4-kantaan saakka. Poikkeuksellisesti myös Threadripper-prosessoreiden TR4-kanta on tuettuna.

Castle 240 RGB V2 AIO -vesijäähdytysjärjestelmien hinnoittelu ja saatavuus ovat vielä vahvistamatta. Oletettavasti hinta asettuu aavistuksen edeltäjäänsä korkeammalle.