UUSIMMAT

Deepcool esitteli GAMMAXX GTE V2 White -prosessoricoolerin

27.12.2019 19:55 | Muropaketin toimitus

Nimensä mukaisesti GAMMAXX GTE V2 White -prosessoricooleri on väritykseltään valkoinen. Valkoista väritystä täydennetään tuulettimen valkoisella led-valaistuksella.

Deepcool esitteli GAMMAXX GTE V2 -prosessoricoolerista uuden White-version. Erona edeltäjäänsä on tietenkin valkoinen väritys. Väriteema kattaa tosin ainoastaan tornin päällysosan ja tuulettimen. Alumiinirivastoa ei ole lähdetty värittämään, eikä myöskään kuparisia lämpöputkia.

Lämpöä johdetaan torniin neljällä lämpöputkella, jotka ovat halkaisijaltaan kuusi millimetriä. Tornia taasen jäähdytetään yhdellä 120 millimetrin PWM-ohjatulla tuulettimella. Tuulettimen kierrosalueeksi ilmoitetaan 500 – 1650 RPM. Tuuletin tuottaa parhaimmillaan 64,5 CFM:n ilmavirtauksen. Suurimmilla kierroksilla tuuletin kykenee tuottamaan 2,1 mm/H2O staattisen paineen. Melutaso nousee korkeimmillaan 27,8 desibelin tasolle. Prosessoricoolerin TDP-arvoa ei tuotetiedoissa paljasteta.

Yhteensopivat prosessorikannat Intelin leiristä ovat LGA115x- ja LGA1366-kannat. AMD:n osalta tuettuina ovat kaikki prosessorikannat FM1-kannasta aina AM4-kantaan saakka.

Uuden prsoessoricoolerin hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.