Uusimmat

Deepcool esitteli Maelstrom 240 RGB AIO -vesijäähdytysjärjestelmän

25.05.2018 20:11 Muropaketin toimitus

Deepcoolin Maelstrom-sarja päivittyi. Näkyvin uudistus Maelstrom 240 RGB AIO-vesijäähdytysjärjestelmässä on tuulettimien RGB led-valaistus.

Valmistaja toisensa jälkeen päivittää tuotteitaan RGB-aikakauteen. Nyt vuorossa on Deepcoolin Maelstrom-sarja. Tuotesivuillaan Deepcool kertoo, että Maelstrom 240 RGB AIO -järjestelmän jäähdytinelementtiä on muokattu sopivammaksi pienemmillä kierrosnopeuksilla toimiville tuulettimille. Näkyvämpi päivitys aiempiin Maelstrom AIO-malleihin ovat mukana toimitettavat RGB led-valaistut tuulettimet.

Intelin prosessorikannoilla uuden vesijäähdytysjärjestelmän TDP-arvoksi luvataan 150 wattia. AMD:n puolella vastaava luku on 140 wattia. Mukana toimitettavien tuulettimien kierrosalue liikkuu 500-1800 RPM:n välillä. Korkeimmilla kierroksilla noustaan enimmillään 30 dBA:n melutasoon. Ilmavirtauksen arvoksi ilmoitetaan 69,34 kuutiojalkaa minuutissa. Tuulettimien luoma staattinen paine on 2,42 mm/H2O. Tuulettimien speksit eivät ole niin hyvät kuin aiemmissa Maelstrom 240T -vesijäähdytysjärjestelmissä, mutta ilmeisesti jäähdytinkennon muotoilulla tilannetta saatiin tasoitettua.

Yhteensopiviksi prosessorikannoiksi ilmoitetaan AMD:n puolelta kaikki kannat FM1-kannasta AM4-kantaan saakka. Intelin puolella tuki kattaa LGA 115x-, LGA1366- ja LGA20xx-prosessorikannat.

Tuotteen lehdistötiedotteessa kerrotaan, että Deepcool Maelstrom 240 RGB AIO -vesijäähdytysjärjestelmä tulisi saataville kesäkuussa noin 75 euron verolliseen hintaan.