DeepCool esitteli uuden version MATREXX 55 -miditornikotelosta

28.03.2020 14:18 | Muropaketin toimitus

MATREXX 55 Mesh PWM 2F -kotelossa panostetaan näyttävyyden sijaan ilmankiertoon. Siitä huolen pitää verkkorakenteinen etupaneeli.

MATREXX 55 Mesh PWM 2F on järjestyksessään kahdestoista DeepCoolin esittelemä versio MATREXX 55 -kotelosta. Kehityskaaren varrella on ehditty näkemään runsaasti RGB-led-valaistusta ja karkaistua lasia.

Mesh PWM 2F edustaa joukossa sitä hillitympää kastia ja samalla on huomioitu etupaneelin ilmankierto verkkopaneelilla. Lisänimi muodostuukin pitkälti kotelon mukana toimitettavista PWM-ohjatuista tuulettimista. Kotelon mukana toimitettavat PWM-ohjatut 120 millimetrin tuulettimet ovat esiasennettu etu- ja takapaneliin.

Kotelon ulkomitat ovat 440 x 210 x 480 millimetriä. Koteloon on mahdollista asentaa E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX-kokoinen emolevy. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 168 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 370 millimetrin pituusrajoituksen. Virtalähdesuojan alle sijoitetusta kiintolevykelkasta löytyy paikat kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle. Speksien mukaan kotelosta löytyy asennuspaikat myös neljälle 2,5 tuuman asemalle.

DeepCool ei ole vahvistanut MATREXX 55 Mesh PWM 2F -kotelon hinnoittelua tai saatavuutta. Oletettavasti uutuusmalli asettuu sisarmalliensa tapaan alle 100 euron hintaluokkaan.