Uusimmat

Deepcool julkaisi kompaktin MACUBE 110 -mATX-kotelon

17.10.2020 11:45 Muropaketin toimitus

Ulkonäöltään hillityssä MACUBE 110 -mATX-kotelossa vasemman kyljen lasipaneeli on magneettikiinnitteinen eikä siinä ole oletuksena ollenkaan led-valaistusta.

Deepcoolin microATX-koteloiden kattaus laajenee uudella MACUBE 110 -kotelolla. Hillitymmin muotoilussa kotelossa huomiota on kiinnitetty käytännöllisiin asioihin. Siitä löytyy muun muassa säädettävä tuki, joka estää näytönohjaimen notkumista. Etupaneelin kummaltakin reunalta löytyy ilmanottoaukot, jotta viileää ilmaa pääsee kotelon sisälle.

Kotelon ulkomitat ovat 400 x 225 x 432 millimetriä. Painoa komeudelle on kertynyt 6,2 kg. Koteloon on mahdollistaa asentaa mATX- tai Mini-ITX -emolevy. Kotelon ulkomittojen puitteissa prosessoricoolerille on asetettu 165 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 320 millimetrin pituusrajoitus.

Virtalähdesuojan alta löytyy siirrettävä kiintolevykehikko, jossa on paikat kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle. Pienempiä 2,5 tuuman asemia varten kotelosta löytyy kaksi asennuspaikkaa.

Kotelon kattopaneelin etuosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää ja yksi 3,5 millimetrin yhdistelmäliitäntä kuulokkeille ja mikrofonille.

MACUBE 110 -mATX-kotelon toimitukset ovat alkaneet. Se tulee saataville mustana ja valkoisena. Valmistajan hinta kummallekin värivaihtoehdolle on 49,99 euroa.