Uusimmat

Deepcool julkaisi älypuhelimella ohjattavan MF120-kotelotuuletinkitin

27.02.2018 19:10 Muropaketin toimitus

MF-sarja on Deepcoolin uusi tuuletinsarja, jossa tuulettimen kehikko on toteutettu normaalista poikkeavalla tavalla. Erikoisesti muotoiltujen tuulettimien lisäksi myyntipakkausessa toimitetaan ohjausyksikkö, joka sallii tuulettimien hallinnoinnin älypuhelimella.

Deepcoolin MF120-kotelotuuletinkitti sisältää kolme RGB-valaistua, 120-millimetristä tuuletinta, joiden kierrosnopeus on säädettävissä 500-2200 RPM:n välille. Korkeimmillaan tuulettimet pystyvät siirtämään ilmaa 56 kuutiojalkaa minuutissa (CFM). Suurimmilla kierroksilla melutaso nousee 37,9 desibelin tasolle. Poikkeavan tuulettimista tekee niiden kehikon muotoilu. Materiaalina kehikoissa on alumiini.

Kitin mukana toimitettava ohjausyksikkö mahdollistaa tuulettimien hallinnoinnin älypuhelimella WiFi-verkon yli. Applikaatiolla pystyy hallinnoimaan tuulettimien kierrosnopeutta ja valaistusta ja se tukee Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä.

MF120-kotelotuuletinkittien toimitukset alkavat huhtikuussa. Valmistajan suositushinta kitille on 110 dollaria. Hinta noussee 100 euron tuntumaan myös Euroopassa.

Muropaketin uusimmat