Uusimmat

Dell 24 Touch USB-C Hub on kohtuukokoinen kosketusnäyttö monipuolisilla liitännöillä

Kuva: @ Dell

17.08.2023 10:28 Muropaketin toimitus

Uusi Dell 24 Touch USB-C Hub -monitori (P2424HT) on valmistajan mukaan maailman ensimmäinen 23,8-tuumainen kosketusnäyttö, jossa on myös ethernet-liitäntä.

Uuden näytön käyttötarpeet voivat vaihdella laidasta laittaan, sillä se on suunniteltu tarjoamaan interaktiivinen käyttökokemus, on se sitten käytössä kotona, toimistossa tai vaikkapa vähittäiskaupan alalla.

Käyttäjä voi esimerkiksi zoomata, pyyhkäistä, raahata ja napauttaa kosketusnäyttöä jopa kymmenellä sormella samanaikaisesti. Kosketusnäytössä on nivel, jonka avulla näyttöä voi käyttää tavallisena pöytänäyttönä tai taittaa sen alaspäin 60 asteen kulmassa olevaan kosketusasentoon. Näytön korkeutta, kallistuskulmaa ja suuntaa voi käännellä monipuolisesti käsillä olevan tarpeen mukaisesti.

Kuva: @ Dell

IPS-paneelin perustuvan näyttö tarjoaa 99 prosentin sRGB-väriavaruuden ja laajat katselukulmat. ComfortView Plus -ominaisuus auttaa puolestaan vähentämään sinisen valon määrää tinkimättä luonnollisista väreistä.

Dell 24 Touch USB-C Hubin yhden kaapelin USB-C-liitäntä tarjoaa jopa 90 watin lataustehon, kun taas RJ45-liitäntä tarjoaa langallisen ethernet-yhteyden. Kaksi USB-liitäntää on sijoitettu näytön sivulle, jotta käyttäjät voivat liittää lisävarusteet nopeasti ja helposti. Näyttöuutuus sisältää myös sisäänrakennetut HDMI- ja DisplayPort-liitännät.

Hintaa tai myyntituloajankohtaa ei valmistaja vielä tiedottanut.