Uusimmat

DigiExpo-messut alkavat huomenna Helsingissä – ennakkolippuja vielä myynnissä

03.11.2016 07:08 Muropaketin toimitus

DigiExpo 2015

Yksi Suomen suurimmista elektroniikkatapahtumista eli DigiExpo järjestetään Helsingissä taas ensi viikonloppuna. Messuvieraat pääsevät perjantaista lähtien tutustumaan Huominen on täällä -teemalla uutuustuotteisiin ja -palveluihin, joista kaikkia ei vielä löydy markkinoilta.

DigiExpon tarjonta on jaettu kolmeen kategoriaan:

”Henkilökohtainen elektroniikka” sisältää puhelimet, tabletit, tietokoneet, rannetietokoneet, älykellot, lisävarusteet ja tarvikkeet, ohjelmat, tietoturvan, tulostamisen ja terveysteknologian. ”Koti, vapaa-aika ja viihde” älykodin, kodin turvalaitteet, kodin viihde-elektroniikan, viihteen yleisesti, median, kamerat, kiikarit ja tarkkuusmittarit. ”Ajoneuvoteknologian ja liikenteen” alle on niputettu ajoneuvojen elektroniikka ja digitaalisuus, autohifi, liikenne, lisävarusteet, navigaattorit, autokamerat, palvelut ja verkko-ostaminen.

Messut järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, 00520 Helsinki) seuraavalla aikataululla:

Perjantai 4.11.2016 klo 12–20
Lauantai 5.11.2016 klo 9–19
Sunnuntai 6.11.2016 klo 10–17

DigiExpon ennakkoliput ovat myynnissä vielä tänään torstaina. Eri lippuvaihtoehtoihin voi tutustua Messukeskuksen sivuilla.

Samanaikaisesti DigiExpon ja kanssa Messukeskuksessa järjestetään uusi pelitapahtuma GameXpo, Skiexpo, lautailutapahtuma BoardExpo ja uutuutena Lätkä & Säbä Expo. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla.

Kuva: © Messukeskus Helsinki

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat