Uusimmat

DSCC:n analyytikon mukaan Apple iMac Pron julkaisu myöhästyy

Kuva © Apple

02.02.2022 15:31 Muropaketin toimitus

Applen on odotettu julkistavan lähikuukausina uuden iMac Pro -mallin. Applen piti julkaista iMac Pro keväällä, mutta Display Supply Chain Consultantsin (DSCC) analyytikon Ross Youngin mukaan vaikuttaa siltä, että julkistus viivästyy kesään.

Youngin mukaan DSCC ei odota uuden iMac Pron julkaisua tänä keväänä. Julkaisu voisi sen sijaan tapahtua kesäkuussa järjestettävässä WWDC 2022 -tapahtumassa.

Uuden iMac Pro -tietokoneen odotetaan korvaavan nykyiset Intel-pohjaiset, 27-tuumaiset iMac-mallit, ja siinä odotetaan olevan Mini-LED-taustavalon sisältävä näyttö. Tuotteessa arvellaan kuitenkin olevan vähemmän Mini-LED-vyöhykkeitä iPadiin tai MacBook Prohon verrattuna.

Mitä todennäköisimmin iMac Pro varustetaan M1 Pro- tai M1 Max -suorittimilla. Näytön reunojen odotetaan olevan tummat ja aiempaa kapeammat.

Applen on arveltu julkaisevan vuonna 2022 useita laitteita, joihin kuuluvat ainakin iMac Pro, Mac mini, uusittu MacBook Air ja lähtötason MacBook Pro. Mahdollisesti tulossa on myös langattomalla lataustuella varustettu iPad Pro -malli sekä 5G-yhteensopiva iPhone SE:n seuraaja. Lisäksi luvassa on VR-kuulokemikrofoni, jonka julkistusta odotellaan niin ikään WWDC 2022 -tapahtumassa. Vielä viimeisenä yhtiön odotetaan tuovan markkinoille kolme uutta Apple Watch -mallia.