Uusimmat

EcoFlow Delta 2 tarjoaa runsaasti lisävirtaa eri laitteille kannettavassa muodossa

11.10.2022 20:55 Muropaketin toimitus

EcoFlow on esitellyt uuden varavirtalähteen, josta riittää tehoa useille eri laitteille. 

EcoFlow Delta 2 syöttää virtaa 1 800 watin jatkuvalla ja 2 700 watin hetkellisellä teholla ja latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti peräti 11 eri laitteelle samanaikaisesti. Pienlaitteiden omat akut latautuvat useita kertoja täyteen ladatusta latausasemasta. Latausaseman 1024 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan.

Laitteessa on neljä tavallista pistorasiaa, kaksi USB-C-liitäntää, kaksi pikalatausta tukevaa USB-A-liitäntää, kaksi tavallista USB-A-liitäntää, ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Pistorasian kautta voi tarjota verkkovirran kaltaista 230 voltin sähköä kaikenlaisille kodin sähkölaitteille, kuten esimerkiksi kahvinkeittimet, tietokoneet ja sähkötyökalut.

X-Stream-lataustekniikalla varustettu EcoFlow Delta 2 kykenee lataamaan akkunsa verkkovirralla tyhjästä 80 prosenttiin noin 50 minuutissa. Täyteen akku latautuu noin 80 minuutissa. Lisäksi latausasema tukee jopa 500 watin aurinkopaneelia. Näin ladattuna latausaika on kolmesta kuuteen tuntia sekä käytetyistä aurinkopaneeleista että vallitsevan auringonpaisteen mukaan.

12 kilogramman painoisessa latausasemassa käytetään Tesla-autoissakin käytettäviä LFP-akkuja, joiden käyttöikä on jopa kuusinkertainen tavallisiin akkuihin verrattuna. Näin EcoFlow-akustoa voidaan ladata jopa 3 000 käyttökertaa elinkaarensa aikana. Aurinkopaneelien lisäksi latausasemaa voi laajentaa tehokkaalla lisäakulla tai MAX-lisäakulla. Näiden avulla akkukapasiteettia voidaan kasvattaa jopa 2 048 tai peräti 3 040 wattituntiin. Latausasemalle voi hankkia myös säänkestävän suojapussin, jolloin lataus onnistuu turvallisesti jopa kaatosateessa.

EcoFlow DELTA 2 -latausasema tulee myyntiin välittömästi 1 199 euron hinnalla. EcoFlow Delta 2 Smart Extra Battery -lisäakku on saatavana 799 euron hinnalla ja säänkestävä suojapussi on saatavana 69 euron hinnalla. EcoFlow-aurinkopaneelien tehot vaihtelevat 110 ja 400 watin välillä. Niiden suositushinnat vaihtelevat 349 ja 1 099 euron välillä.

LUE MYÖS: Testi | EcoFlow River Mini Wireless – ”Maailmanlopun akkupankista” saa virtaa puhelimeen, kannettavaan ja vaikka sähkövispilään