UUSIMMAT

Ei voi mitään, Intel! Yhä useampi PC-käyttäjä on siirtymässä AMD-suorittimien käyttäjäksi

25.01.2020 11:25 | Muropaketin toimitus | 2

Uusi raportti viittaa siihen, että AMD on nakertamassa Intelin markkinaosuutta PC-alustojen prosessoritoimittajana.

Jon Peddie Research -tutkimuslaitoksen kyselytutkimukseen vastanneista 41 prosenttia käyttää tietokoneissaan AMD:n suoritinta. Kyselytutkimukseen osallistui 4477 henkilöä.

AMD:n voittokulku kumpuaa edullisen, mutta suorituskykyisen Zen-arkkitehtuurin esittelemisestä kaksi vuotta sitten. Yrityksen markkinaosuus prosessorimarkkinoilla onkin kasvanut joka vuosineljännes vuoden 2017 toisesta neljänneksestä lähtien. Aiemmassa kyselytutkimuksessa huomattiin, että Euroopassa AMD:n valitsisi yli 60 prosenttia PC-harrastajista.

Ristiriitaista kyllä, Steam-palvelun laitekyselyissä AMD ei ole pärjännyt kovinkaan hyvin. Vain 16 prosenttia siihen vastanneista käyttää AMD:n prosessoria, mikä kielii Intelin yhä vankasta asemasta pelaajien kokoonpanoissa.

Kerroimme aiemmin myös, miten AMD dominoi Amazonin myydyimpien suorittimien listalla.

Keskustelu

Ei se steam kysely kerro koko totuutta. Amd on myynti uusissa kokoonpanoissa on kasvanut 40-60% eri alueilla. Steam kyselyssä on tyylii kaikki maailma koneet. Core 2 duon käyttö ei oo paljoo lisänny Intelin raha kirstua 2005 jälkeen…

uusissa kokoonpanoissa on kasvanut 40-60% eri alueilla. Steam kyselyssä on tyylii kaikki maailma koneet. Core 2 duon käyttö ei oo paljoo lisänny Intelin raha kirstua 2005 jälkeen…

Muropaketin uusimmat