UUSIMMAT

EK Water Blocks julkisti keräilyversion EK-Supremacy EVO -prosessoriblokistaan

31.12.2016 12:31 | Muropaketin toimitus | 2

Vesijäähdytystuotteistaan tunnettu slovenialainen EK Water Blocks juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan julkaisemalla 10th Anniversary -erikoisversion EK-EVO Supremacy -prosessoriblokistaan.

EK-Supremacy EVO 10th Anniversary -vesijäähdytysblokki on yhteensopiva LGA-115x -kantoihin ja LGA-2011(-3) -kantaan. Blokin pohja on kullattu ja päältä koristeltu kullanvärisin polygonikuvioin.

Historiallisen aspektin paketti saa toisesta mukana toimitettavasta blokista. EK-Wave-blokki julkaistiin vuonna 2006, ja se oli tuolloin yrityksen lippulaivamalli. Juhlaversiossa toisenkin blokin pohja on kullattu. Se myös sisältää valmistajan mukaan yllätyksen.

10th Anniversary -keräilyversiota valmistetaan 100 kappaletta, ja ne numeroidaan juoksevalla numeroinnilla. Hinta vahvistetaan ensi viikon aikana, jolloin alkavat myös ennakkotilaukset EK Water Blocksin verkkokaupassa.

Keskustelu

Pakko kyllä sanoa, törkeän kaunis blokki omaan silmään tuo Supremacy EVO 10th Anniversary.

Kyllä. Huomattavasti parempi kun surullisen kuuluisa pallura design. Toivottavasti näiden ostajat eivät kadu ostopäätöstä muutaman vuoden päästä esim irtoavana pinnotteena :D Olis aika noloa nikkelisotkujen jälkeen…

Muropaketin uusimmat