EKWB julkaisi EK Lignum -näytönohjain- ja prosessoriblokit – Rakenteessa käytetään myös puuta

31.05.2019 11:24 | Muropaketin toimitus

EK Lignum -blokit ovat EKWB:n uusi premium-sarja. Eksoottisen sarjasta tekee se, että blokkien kannet ovat puuta, tässä tapauksessa pähkinäpuuta.

EKWB:n EK Lignum -sarja on oiva todiste siitä, että eksoottinenkin prototyyppi voi päätyä massatuotantoon. Juuri julkaistujen EK Lignum -blokkien kansiosan materiaalina on puu. Nyt julkaistuissa malleissa kannet ovat pähkinäpuuta. Puuosat ovat tarkoin valikoituja ja käsin työstettyjä.

EK-CPU Lignum Walnut -prosessoriblokki on yhteensopiva kaikkien nykyisten Intelin prosessorikantojen kanssa. Tuki yltää LGA1150-kannasta aina LGA2066-kantaan saakka. AMD:n osalta tuettuna on ainoastaan AM4-kanta.

EK-FC RTX 2080 Ti Lignum Walnut -näytönohjainblokki on yhteensopiva kaikkien referenssisuunnitteluun perustuvien GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjainten kanssa. Poikkeuksellisesti täysikokoinen takalevy sisältyy näytönohjainblokin hintaan.

Sarjaan kuuluu myös EK-HTC 12mm Walnut -putkiliittimet.

Odotetusti kasvaneen käsityön määrä on heijastunut blokkien hinnoitteluun. EK-CPU Lignum -prosessoriblokin verollinen hinta on 179,90 euroa. EK-FC RTX 2080 Ti Lignum -näytönohjainblokin hinta on 349,90 euroa. Putkiliittimien hinnaksi on asetettu 17,90 euroa. Toimitukset alkavat vielä ensi viikon aikana.

Muropaketin uusimmat