EKWB julkaisi EK-Vector Aorus -näytönohjainblokit

08.05.2019 19:13 | Muropaketin toimitus

Uudet näytönohjainblokit ovat tarkoitettu Gigabyten Aorus-sarjan GeForce RTX 2080- ja GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimille.

EKWB jatkaa näytönohjaiblokkien julkaisua Turing-arkkitehtuuriin perustuville näytönohjaimille. EK-Vector Aorus -näytönohjainblokit ovat nimensä mukaisesti suunnattu Gigabyten Aorus-sarjan GeForce RTX 2080- ja GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimille.

Aiempien mallien tapaan blokit peittävät alleen koko piirilevyn, jolloin jäähdytys kattaa itse grafiikkapiirin, mutta myös muistit ja virransyötön. Blokkien suhteen vaihtoehdot ovat rajattu tässä tapauksessa yhteen. Saataville tulee ainoastaan Nickel + Plexi -yhdistelmä, jossa pohja on siis nikkelöityä kuparia ja kansi pleksiä. Blokista löytyvä RGB-led-nauha tukee Gigabyten RGB Fusion -toimintoa, jossa valaistuksen saa synkronoitua muiden Gigabyten komponenttien ja laitteiden kanssa.

EK-Vector Aorus -näytönohjaiblokkien toimitukset ovat alkaneet. EKWB:n omassa verkkokaupassa blokit ovat hinnoiteltu 154,90 euroon. Saataville tulee myös yhteensopivat takalevyt. Viimeistelystä riippuen takalevyn hinta on joko 39,90 tai 47,90 euroa.