UUSIMMAT

EKWB julkaisi putkelliset EK-KIT HT240- ja HT360 -vesijäähdytyskitit

11.05.2018 16:37 | Muropaketin toimitus

Uudet Hard Tubing -sarjan kitit sisältävät edellisistä sarjoista poiketen letkujen sijaan akryyliputket. Kitit sisältävät kaikki tarvittavat komponentit vesijäähdytysjärjestelmän rakentamiseksi.

EKWB julkaisi kaksi uutta vesijäähdytyskittiä. Kitit sisältävät kaikki tarvittavat osat prosessorin vesijäähdytysjärjestelmän rakentamiseksi. Jäähdytyskitit kuuluvat uuteen Hard Tubing -sarjaan, jonka erikoisuus piilee mukana toimitettavissa akryyliputkissa. Akryyliputkella vesijäähdytysjärjestelmästä saa näyttävämmän, mutta järjestelmän rakentaminen on haastavempaa muun muassa sen vuoksi, että kulmien ja mutkien tekeminen vaatii  putken kuumentamista.

Vesijäähdytyskitit tulevat saataville 240 ja 360 millimetrin jäähdyttimillä. Kitin mukana toimitetaan jäähdyttimen koosta riippuen kaksi tai kolme AK-Vardar F3 120 -tuuletinta. Mukana toimitetaan myöskin vesisäiliön ja pumpun yhdistelmä sekä tarvittavat liittimet.

Kitin sisältämä EK-Supremacy MX UNI -vesiblokki on yhteensopiva AMD:n AM4-prosessorikannan kanssa. Intelin puolelta tuettuna ovat kaikki nykyiset prosessorikannat.

EK-KIT HT240– ja EK-KIT HT360 -vesijäähdytyskitit ovat tilattavissa EKWB:n oman verkkokaupan kautta. Jälleenmyyjien valikoimiin kitit saadaan viiveellä. Valmistajan suositushinnat kiteille ovat 260 ja 280 euroa.