Enermax esitteli Makashi MK50 -miditornikotelon

25.02.2019 18:08 | Muropaketin toimitus

Makashi MK 50 -kotelon etupaneelista löytyy koko paneelin kattava RGB-led-nauha. Kokoonpanon näkyvyys varmistetaan karkaistusta lasista valmistetulla kylkipaneelilla.

Enermaxin tuote-esittelyputki jatkuu. Tällä kertaa vuorossa on Makashi MK50 -miditornikotelo. Etupaneelista löytyvä led-nauha on selkein katseenkerääjä. Kotelossa on myös huomioitu jäähdytystarpeet, sillä siihen saa asennettua maksimissaan kahdeksan 120 millimetrin kotelotuuletinta. Etupaneelin suljettu rakenne ei kuitenkaan ole se ihanteellisin toteutus toimivan ilmankierron kannalta.

Kotelon ulkomitat ovat 452 x 212 x 495 millimetriä. Emolevytuki sallii asennettavaksi ATX,- E-ATX-, mATX- tai Mini-ATX -emolevyn. Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen maksimipituudeksi ilmoitetaan 410 millimetriä.

Virtalähdesuojan alapuolelta löytyy siirrettävä kiintolevykehikko, johon mahtuu kaksi 3,5 kiintolevyä. Kehikosta löytyy kinnityspaikat myös 2,5 tuuman asemille. Pienempiä 2,5 tuuman asemia varten on varattuna lisäksi neljä asennuspaikkaa.

I/O-paneeliin on sijotiettu yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja 3,5 millimetrin HD Audio -liittimet. Näiden lisäksi paneelista löytyy säätönäppäin valaistusta varten. Valaistusta pystyy hallinnoimaan myös ohjelmallisesti. Tuettuna ovat Asuksen, Gigabyten, Asrockin ja MSI:n ohjelmat.

Toistaiseksi Makashi MK50 -miditornikotelon saatavuus ja hinnoittelu ovat vahvistamatta.