Uusimmat

Enermax esitteli RGB led-valaistun LiqFusion AIO-vesijäähdytysjärjestelmän

07.03.2018 17:49 Muropaketin toimitus

Enermaxin värikkäässä LiqFusion-sarjan painopiste on sekkä RGB LED -valaistuksessa että jäähdytystehossa. Uutuusmallin TDP-arvon kerrotaan nousevan peräti 300 wattiin.

LiqFusion on Enermaxin uusi AIO-vesijäähdytysjärjestelmä, jossa on vahvasti siirrytty RGB LED-valaistuksen aikakauteen. Järjestelmässä sekä tuulettimet että vesiblokki ovat saaneet oman valaistuksensa, jonka synkronointi onnistuu Asuksen, Asrockin, MSI:n ja Gigabyten emolevyjen valaisun kanssa. Mukana toimitetaan kuitenkin myös erillinen ohjain valoille, mikäli synkronointi muun kokoonpanon kanssa ei jostain syystä houkuttele.

Sarjan ensimmäinen vesijäähdytysjärjestelmä on varustettu 240 millimetrin jäähdyttimellä. Jäähdytin itsessään on alumiinia. Mukana toimitettavat LED-valaistut PWM-ohjatut tuulettimet pyörivät 500-2000 RPM:n kierrosnopeudella. Suurimmillaan tuuletin pystyy siirtämään ilmaa 173,59 kuutiometriä tunnissa. Tuulettimen luoma staattinen paine on korkeimmillaan 6,28 mm/H2O. Täysillä kierroksilla melutaso nousee 28 desibelin tasolle. Enermax lupailee LiqFusion-vesijäähdytysjärjestelmälle peräti 300 watin TDP-arvoa.

Yhteensopivuus taataan AMD:n kaikille nykyisille prosessorikannoille TR4-kantaa lukuun ottamatta. Intelin prosessorikannoissa tuki kattaa kaikki mallit LGA 2066 -kannasta aina LGA 775 -kantaan.

LiqFusion 240 AIO-vesijäähdytysjärjestelmän hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta.