UUSIMMAT

Enermax julkaisi Liqtech TR4 II AIO -vesijäähdytysjärjestelmät

13.08.2018 20:51 | Muropaketin toimitus

Liqtech TR4 II -vesijäähdytysjärjestelmä on suunnattu pelkästään Ryzen Threadripper -prosessoreille. TDP-arvo on peräti 500 wattia ja päivityksen myötä vesiblokki on saanut RGB led-valaistuksen.

Enermax julkaisi viime vuonna Ryzen Threadripper -prosessoreille suunnatut Liqtech TR4 -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät. Uuden prosessorisukupolven julkaisun myötä Enermax julkaisi oman päivityksensä, eli Liqtech TR4 II -AIO-vesijäähdytysjärjestelmän. Päivitys on enemmänkin esteettinen, sillä ainoa selkeä muutos on vesiblokin RGB led -valaistus. Sitä varten järjestelmän mukana toimitetaan erillinen ohjain, jolla valaistusta säädetään. Valaisutehosteen voi valita kymmenestä esiohjelmoidusta vaihtoehdosta. Järjestelmä tukee Asuksen Aura Sync -toimintoa, joten valaisutehosteet ovat hallinnoitavissa myös ohjelmallisesti.

Edeltäjänsä tapaan Liqtech TR4 II tulee saataville 240, 280 ja 360 millimetrin jäähdyttimillä. Liqtech TR4 II AIO -vesijäähdytysjärjestelmien hinnoittelua ei ole toistaiseksi vahvistettu, mutta toimitusten kerrotaan alkavan vielä elokuun aikana. Ilman RGB led -valaistusta olevien mallien hinnat alkavat noin 150 eurosta.