Uusimmat

Epos julkisti H6PRO-kuulokkeet – tarjolle sekä suljetut ja avoimet versiot

06.10.2021 15:21 Muropaketin toimitus

Tällä kertaa samasta peruskuulokkeesta tulee saataville sekä suljetut H6PRO Closed- ja avoimet H6PRO Open -pelikuulokkeet. Ensimmäisellä tavoitellaan hyvää passiivista melunvaimennusta ja jälkimmäisellä mallilla oman äänen läpikuuluvuutta.

Uuden H6PRO-sarjan ominaisuuksiin kuuluvat valmistajan mukana esimerkiksi vaikuttava ääni, irrotettavat mikrofonivarret, kestävät materiaalit ja pitkäkestoinen käyttömukavuus. Kummassakin malliversiossa käytetään 42 millimetrin elementtiä, jolla saavutetaan 20 – 20000 hertsin toistoalue. Kuulokkeissa oikeaan kuppiin on sijoitettu äänenvoimakkuuden säädin, ja niiden mukana kaapelit ja irrotettavan mikrofonivarren peitelevyt.

H6PRO Closed tarjoaa peliäänentoistoon passiivisen melunvaimennuksen. Kuulokekuppien suljettu rakenne sulkee pois ympäristön ääniä, minkä ansiosta H6PRO Closed auttaa pelaajia keskittymään tarkasti peliääniin. Kevytrakenteisissa kuulokkeissa on pehmustettu sanka, kahdessa suunnassa säädettävät kupit ja älyvaahtopehmusteet. Mikrofoni on vaimennettavissa nostamalla se ylös, ja sen magneettinen mikrofonivarsi on irrotettavissa ja korvattavissa peitelevyllä. H6PRO Closed on suunniteltu toimimaan kaikkien analogisella äänilähdöllä varustettujen alustojen kanssa ja sen värivaihtoehdot ovat Sebring Black, Racing Green ja Ghost White.

H6PRO Open -kuulokkeet tarjoavat samat perusominaisuudet kuin H6PRO Closed -versio, mutta käytössä on avoin akustinen rakenne. Tämän ansiosta pelaaja kuulee oman äänensä ilman mikrofonin monitorointia. H6PRO Openin värivaihtoehdot ovat Sebring Black, Racing Green ja Ghost White.

Kaapelilla kytkettävät uutuuskuulokkeet ovat yhteensopivia PC-tietokoneiden, Macien sekä PS4-, PS5-, Xbox Series X|S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -konsolien kanssa. Epos H6PRO Open- ja Closed -pelikuulokkeet ovat heti saatavana hintaan 179 euroa.

Muropaketin uusimmat