UUSIMMAT

EVGA esitteli oman, laaja kattauksensa GeForce RTX Super -näytönohjaimista

03.07.2019 20:41 | Muropaketin toimitus

EVGA:n mallistoon kuuluu lähes parikymmentä näytönohjainmallia. Ne jakautuvat varsin tuttuihin sarjoihin, ja järeimpien mallien tehdasylikellotukset ovat varsin maltillisia.

EVGA:n panos GeForce RTX Super -näytönohjaimiin on varsin yltäkylläinen. Sen mallisto käsittää yhteensä 19 eri näytönohjainmallia.

Uusia GeForce RTX 2080 Super -malleja on kahdeksan, GeForce RTX 2070 Super -malleja kuusi ja GeForce RTX 2060 Super -malleja viisi. Näytönohjaimet jakautuvat entuudestaan valmistajalta tuttuihin FTW3, XC2, XC, SC, Black ja Gaming -sarjoihin.

Mallisto itsessään on niin kattava, että on helppo nähdä sen korvaavan aiemmat GeForce RTX 2000 -sarjan näytönohjaimet GeForce RTX 2080 Ti -mallia lukuun ottamatta.

Alkuperäisten Geforce RTX -näytönohjainten mallistot itsessään eivät ole merkittävästi laajempia kuin nyt esiteltyjen Super-näytönohjainten. Julkaisussa puuttumaan jäivät lähinnä AIO-vesijäähdytysjärjestelmillä ja näytönohjainblokilla varustetut mallit.

Muiden GeForce RTX Super -näytönohjainten tapaan, myös EVGA:n näytönohjainten toimitukset alkavat 9. heinäkuuta. Hinnoittelua ei ole vahvistettu, joten hintojen lähtötasona voidaan pitää Nvidian referenssimalleilleen asettamia hintoja. Nuo hinnat ovat 439, 549 ja 759 euroa.