Uusimmat

EVGA julkaisi Hydro Copper -näytönohjainblokit Geforce RTX -näytönohjaimille

06.10.2018 18:36 Muropaketin toimitus

EVGA:n Hydro Copper -näytönohjainblokit ovat saatavilla nyt myös GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimille. Tuki kattaa referenssisuunnitteluun perustuvat mallit, mutta myös valmistajan oman FTW3-mallin. 

Hydro Copper -näytönohjainblokit siirtyivät Turing-aikakauteen. EVGA julkaisi kerralla neljä eri näytönohjainblokkia Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimille.

Kaksi uutuusblokeista on suunnattu GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimille. Ne soveltuvat referenssisuunnitteluun perustuville näytönohjaimille. Blokit sopivat Nvidian Founders Edition -näytönohjaimiin, mutta myös EVGA:n omiin XC- ja XC2-malleihin.

Vastaavasti kaksi blokeista on omistettu EVGA:n FTW3-malleille, jossa piirilevy on EVGA:n itsensä suunnittelema. FTW3-mallille pyhitetty blokki löytyy niin GeForce RTX 2080- kuin RTX 2080 Ti -sarjoille.

Referenssinäytönohjaimiin sopivien näytönohjainblokkien toimitukset ovat alkaneet. EVGA:n omassa verkkokaupassa blokit ovat hinnoiteltu 180 dollariin. Euroopassa hinnat alkavat 170 eurosta. FTW3-malleille pyhitetyt näytönohjainblokit tulevat saataville myöhemmin.