Uusimmat

EVGA julkaisi kaksi Z390-piirisarjallista emolevyä

10.10.2018 20:25 Muropaketin toimitus

EVGAn uutuusmalleista Z390 Dark -emolevy on suunnattu erityisesti ylikellottajille. EVGA Z390 FTW on vuorostaan suunnattu pelaajille.

Intelin Z390-piirisarjan virallinen julkaisu uusien Core-prosessorimallien yhteydessä on poikinut kattavan valikoiman uusia emolevymalleja. Myös EVGA on liittynyt joukkoon, tosin hyvin maltillisesti kahdella mallilla. Uudet emolevymallit ovat EVGA Z390 Dark ja EVGA Z390 FTW.

EVGA Z390 Dark on valmistajan omien sanojen mukaan suunnattu erityisesti ylikellottajille. Emolevystä löytyykin 17-vaiheinen digitaalinen virransyöttö. Emolevyltä löytyy vain kaksi paikkaa muistikammoille. Lisäksi muistien sekä prosessorin asettelu poikkeaa totutusta. Emolevy on toteutettu E-ATX-koossa.

EVGA Z390 FTW profiloituu pelaajille suunnatuksi emolevyksi. Muistien ja prosessorin asettelu noudattaa perinteistä linjaa ja samalla muistipaikkojen määrä kasvaa neljään. Mahdollista ylikellotustarvetta ei ole unohdettu, sillä emolevyltä löytyy 11-vaiheinen digitaalinen virransyöttö. Sisarmallistaan poiketen FTW-malli on ATX-kokoinen.

Kummankin emolevymallin saatavuus on vielä vahvistamatta. FTW-mallin hinta EVGA:n omassa verkkokaupassa on 230 dollaria. Euroopassa hinta noussee 250 euron luokkaan. Dark-mallin osalta hinnoittelua ei ole vahvistettu.

Muropaketin uusimmat