UUSIMMAT

EVGA julkisti kaksi Intel Z490 -piirisarjaa käyttävää emolevyä

05.05.2020 12:28 | Muropaketin toimitus

EVGA Z490 Dark -emolevy on suunnattu edeltäjiensä tapaan ylikellottajille, kun taas Z490 FTW WIFI -emolevy soveltuu heille, jotka hakevat emolevyltään muutakin kuin ylikellotusominaisuuksia.

Myös EVGA julkisti Z490-piirisarjaan perustuvat emolevyt. Julkistus sisältää kaksi mallia, jotka ovat Z490 Dark ja Z490 FTW WIFI.

Malleista Dark-versio on yhä ylikellottajia silmällä pitäen valmistettu emolevy. Siinä on 18-vaiheinen digitaalinen virransyöttö, diagnosointia helpottava led-valaistus ja mahdollisuus päivittää BIOS niin, ettei prosessoria ole asennettuna. Siitä löytyy myös erillinen kytkin, jolla voi vaihtaa toiseen BIOS-profiiliin.

Emolevy tukee DDR4-muisteja 64 gigatavuun saakka ja kellotaajuuksien puolesta aina 4600 megahertsiin saakka.

FTW WIFI -emolevy soveltuu niin ikään ylikellotukseen, mutta se ei ole pyhitetty sille niin vahvasti. FTW-mallissa on 14-vaiheinen digitaalinen virransyöttö. Sisarmallistaan poiketen FTW-mallista löytyy neljä paikkaa muistikammoille. Emolevyn kerrotaan tukevan muistien kellotaajuuksia 4400 megahertsiin saakka.

Uudet emolevyt saavat rinnalleen ELEET X1 -hallintaohjelman, jolla onnistuu lämpötilojen seuranta, prosessorin ylikellotus, muistien asetusten muokkaaminen ja RGB-led-valaistuksen hallinta.

EVGA ei tarkenna tiedotteessaan emolevyjen hinnoittelua tai saatavuutta.