Uusimmat

EVGA Z10 -pelinäppäimistöt ovat viimein päässeet kauppoihin

10.04.2018 11:17 Muropaketin toimitus

Jo vuodesta 2015 kehitetyt EVGA Z10 -näppäimistöt ovat viimein julkaistu virallisesti valmistajan puolesta.

Näppäimistöstä löytyy aiemmista tiedoista poiketen Kahilin Blue tai Brown-kytkimet. Kyseessä on täysikokoinen näppäimistö jonka erikoisominaisuus on yläosasta löytyvä LCD-näyttö. Perusnäppäinten lisäksi asetteluun kuuluu seitsemän makronäppäintä, medianäppäimet, pikanäppäin profiilien vaihtoon sekä säätimet äänenvoimakkuudelle ja nääppäimistön valaistuksen kirkkaudelle. Taustavalaistuksesta vastaavat punaiset LEDit.

Näyttöön saa näkyviin esimerkiksi reaaliaikasta statistiikkaa omasta näppäilytahdistaan tai esimerkikisi erilaisia ajastimia. Paneelia hallitaan EVGA Unleashed -ohjelmiston kautta, joka mahdollistaa myös näppäimistön muun hallinnan.

Näppäimistöstä löytyy Anti-Ghostin ominaisuus ja täysi N-key -yliajo. Kahilin kytmien luvataan kestävän 60 miljoonaa painallusta, ja päivitystaajuus näppäimistöllä on tuhat hertsiä. Näppäimistön sivuilta löytyy kaksi USB 2.0 -liitäntää. Irroitettava rannetuki kiinnittyy magneeteilla.

EVGA Z10 on nyt tilattavissa ainakin valmistajan omilta sivuilta Pohjois-Amerikassa. Valmistajan hinta on 149,99 dollaria, joten sopii odottaa noin 150 euron hintaa. Eurooppaankin näppäimistö on tulossa, mutta aikaikkunaa julkaisulle ei ole annettu.

Muropaketin uusimmat