Uusimmat

Fractal Design esitteli led-valaistut Prisma-tuuletinsarjat

28.02.2019 11:49 Muropaketin toimitus

Kaikki uudet Prisma AL -tuulettimet ovat RGB-led-valaistuja, mutta Prisma SL -tuulettimissa led-valot ovat yksivärisiä. Fractal Design lupailee tuulettimilleen väriloistoa, suorituskykyä ja hiljaisuutta.

Fractal Design loikkaa viimein mukaan RGB-valaistujen tuulettimien junaan. Siitä todisteena on ovat uudet Prisma-sarjan tuulettimet.

Mallistosta löytyvät nyt yksivärisillä ledeillä varustetut Prisma SL -tuulettimet ja RGB-led-valaistut Prisma AL -tuulettimet. Kummastakin sarjasta tulee saataville 120 ja 140 millimetrin kokovaihtoehdot. Prisma AL -sarjassa valinnanvaraa kasvattaa PWM-ohjatut mallit.

Prisma AL -tuulettimien RGB-led-valaistus on ohjelmoitavissa. Hallinnointi onnistuu Asuksen, MSI:n Gigabyten ja Asrockin ohjelmistoilla. PWM-ohjatun 120 millimetrin kokoisen tuulettimen kierrosalueeksi ilmoitetaan 500 – 2000 RPM. Tuulettimen tuottama maksimi-ilmavirtaus on 85,71 CFM. Staattisen painon arvoksi saadaan korkeimmilla kierroksilla 2,78 mm/H2O. Korkeimmilla kierroksilla melutason kerrotaan nousevan 32,7 desibelin tasolle.

Tuulettimia varten julkaistiin myös Adjust R1 -ohjain, jolla pystyy ohjaamaan tuulettimien valaistusta. Ohjaimeen on ohjelmoituna kuusi erilaista valaistusefektiä ja kahdeksan valmista väriasettelua.

Prisma SL -tuulettimet luottavat yksivärisiin led-valoihin. Värivaihtoehdot ovat punainen, vihreä, sininen ja valkoinen. Tuulettimet toimivat 1200 RPM:n kierrosnopeudella ja melutason kerrotaan pysyvän 19,5 desibelin tasolla. Tuulettimen tuottama ilmavirtaus on 50,63 CFM. Staattisen paineen arvoksi kerrotaan 1,27 mm/H2O.

Fractal Design vahvistaa Prisma-sarjan tuulettimien toimitusten alkaneen. Hintatiedot ovat kuitenkin vielä vahvistamatta. Prisma AL -tuulettimet tulevat saataville yksittäispakattuina sekä kolmen tuulettimen pakkauksissa. Prisma SL -tuulettimet ovat kaikki yksittäispakattuja.