UUSIMMAT

Fractal Design julkaisi Defice C TG ja Define Mini C TG -kotelot

05.08.2017 13:28 | Muropaketin toimitus

Fractal Design osallistuu karkaistulla lasilla varustettujen koteloiden buumiin. Define C ja Define Mini C -kotelot saivat valmistajan malleista ensimmäisinä lasipäivityksen.

Päivityksessä ainoastaan sivupaneeli vaihtuu karkaistuun lasiin. Todennäköisesti päivitys heijastuu myös kotelon äänenvaimennukseen, koska perinteisessä sivupaneelissa on äänenvaimennusmatto. Muilta osin kotelot ovat entisellään.

Define C TG –kotelo on kaksikosta kooltaan suurempi, ja se sallii maksimissaan ATX-emolevyn asennuksen. Koteloon voi asentaa myös mATX- ja Mini-ITX -standardin emolevyn. Laajennuspaikkoja takaa löytyy seitsemän. SSD-asemille (2,5 tuuman) paikkoja on maksimissaan viisi. Kahteen kyseisistä paikoista voi asentaa myös 3,5 tuumaisen kiintolevyn. Tuuletinpaikkoja löytyy peräti seitsemän. Prosessorijäähdyttimen maksimikorkeus on 172 millimetriä. Näytönohjaimen maksimipituus on 315 millimetriä, kun etupaneeliin on asennettu tuuletin.

Define Mini C TG –koteloon pystyy asentamaan Micro-ATX tai Mini-ITX emolevyn. SSD-asemille on varattu kolme paikkaa emolevyn takana ja kiintolevyille on varattu kaksi kelkkaa. Prosessorijäähdyttimelle on kuitenkin reilusti tilaa, sillä maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 170 millimetriä. Näytönohjaimen maksimipituuteen pätee sama lainalaisuus kuin Define C -kotelossa, eli tuulettimien kanssa sallitaan 315 millimetrin pituinen näytönohjain.

Fractal Design ei mainitse koteloiden hinnoittelua. Hinnoittelu asettunee kummankin kotelon kohdalla 100-110 euron maastoon.