Uusimmat

Fractal Design julkaisi Define S2 -miditornikotelot

06.10.2018 09:20 Muropaketin toimitus

Define S2 -kotelossa panostetaan laajennettavuuden sijaan hiljaisuuteen ja jäähdytykseen. Kotelon ulkomitat ovat yhteneväiset Define R6 -mallin kanssa.

Fractal Design laajentaa kotelovalikoimaansa uudella Define S2 -kotelolla. Ulkomittojensa puolesta kotelo on identtinen Define R6:n kanssa, mutta Define S2 -kotelossa on tingitty hieman laajennettavuudesta. Pääpaino on hiljaisuudessa ja jäähdytyksessä.

Kotelon ulkomitat ovat siis  543 x 233 x 465 millimetriä, ja siinä on kolme kiintolevykehikkoa 3,5-tuumaisia kiintolevyjä varten. Kehikoihin voi asentaa halutessaan myös 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemille on varattuna emolevyn takana kaksi kiinnityspaikkaa. Emolevytuki kattaa E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX –emolevyt.

Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 185 millimetriä. Näytönohjaimen pituusrajoitus etupaneelin tuulettimien kanssa on 440 millimetriä. Vesijäähdytystä varten kotelon kattoon saa asennettua suurimmillaan 420 millimetrin jäähdyttimen. Etupaneeliin mahtuu vastaavasti suurimmillaan 360 millimetrin jäähdytin.

Kotelon mukana toimitetaan kolme esiasennettua 140 millimetrin Dynamic X2 -tuuletinta. Kaikissa Define S2 -kotelomalleissa vasen kylki on karkaistua lasia. Tummissa koteloissa lasi on sävytettyä ja valkoisessa täysin kirkas.

Värivaihtoehdoiksi saataville tulevat Black, Blackout, Gunmetal ja White. Koteloiden toimitukset alkavat lokakuun aikana. Define S2 -koteloiden hinnat alkavat 155 eurosta.

Muropaketin uusimmat